Hmm... no tak Freddie dzisiaj by skończył 67 lat
Szkoda, że nie może on obchodzić swoich urodzin na tym świecie, ale ważne jest to, że wiemy i pamiętamy o nim.
Taki mały tribute na jego urodziny ode mnie
http://www.youtube.com/watch?v=eonNKc_ORvg

Kalamburka napisał(a):Po co życzyć zmarłemu 100 lat?![]()

annie_m napisał(a):Kalamburka napisał(a):Po co życzyć zmarłemu 100 lat?![]()
Mnie też to zastanawia...

Kacio94 napisał(a):annie_m napisał(a):Kalamburka napisał(a):Po co życzyć zmarłemu 100 lat?![]()
Nie musicie, nikt was nie zmusza... btw, można ruszyć głową i pomyśleć, że tu chodzi o to, żeby pamięć o nim nigdy nie przeminęła...

Kacio94 napisał(a):annie_m napisał(a):Kalamburka napisał(a):Po co życzyć zmarłemu 100 lat?![]()
Nie musicie, nikt was nie zmusza... btw, można ruszyć głową i pomyśleć, że tu chodzi o to, żeby pamięć o nim nigdy nie przeminęła...
daga napisał(a):Robicie coś specjalnego 5.09 z okazji urodzin? słuchanie muzyki, wylewanie łez, wąsy, koszulka do pracy/szkoły itd.?

daga napisał(a):Robicie coś specjalnego 5.09 z okazji urodzin? słuchanie muzyki, wylewanie łez, wąsy, koszulka do pracy/szkoły itd.?

annie_m napisał(a):Gdybym była w Warszawie lub Krakowie pewnie bym bawiła się z resztą ludzi w HRC. Ale że nie mam takiej możliwości (czego bardzo żałuję) to nie wiem... Może jakiś koncert? Ale pierwsza moja myśl dziś rano to właśnie o tym kto ma dzisiaj urodziny

Kalamburka napisał(a):annie_m napisał(a):Gdybym była w Warszawie lub Krakowie pewnie bym bawiła się z resztą ludzi w HRC. Ale że nie mam takiej możliwości (czego bardzo żałuję) to nie wiem... Może jakiś koncert? Ale pierwsza moja myśl dziś rano to właśnie o tym kto ma dzisiaj urodziny
Ja ostatnio zapomniałam o swoich urodzinach, więc tym bardziej nie pamiętałam o Freddiego

annie_m napisał(a):Kalamburka napisał(a):annie_m napisał(a):Gdybym była w Warszawie lub Krakowie pewnie bym bawiła się z resztą ludzi w HRC. Ale że nie mam takiej możliwości (czego bardzo żałuję) to nie wiem... Może jakiś koncert? Ale pierwsza moja myśl dziś rano to właśnie o tym kto ma dzisiaj urodziny
Ja ostatnio zapomniałam o swoich urodzinach, więc tym bardziej nie pamiętałam o Freddiego
No ja akurat mam dość dobrą pamięć do dat, więc pamiętam o urodzinach każdego pana z Queen

annie_m napisał(a):Kalamburka napisał(a):Po co życzyć zmarłemu 100 lat?![]()

OberstPrymas napisał(a):annie_m napisał(a):Kalamburka napisał(a):Po co życzyć zmarłemu 100 lat?![]()
No właśnie. To może życzmy sto lat Kasi, hm? Jej się przynajmniej to przyda.

Soplica napisał(a):Ja dzisiejszy dzień spędziłam w krakowskim HRC rozdając ulotki i oglądając Wembley

annie_m napisał(a):
A to Kasia też ma urodziny?
Soplica napisał(a):Ja dzisiejszy dzień spędziłam w krakowskim HRC rozdając ulotki i oglądając Wembley

Powrót do You Take My Breath Away
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości