zgredzik napisał(a):może poradzicie mi - szczerze mówiąc szkoda wydawać mi 89.99 za koszulkę z Bravado. chciałem koszulkę Innuendo, ale z powodu, że okładka jest biała będzie chyba łątwiej zaoszczędzić trochę grosza i zrobić koszulkę w jakiejś drukarni. rady szukam w aspekcie wybrania jakieś internetowej drukarni w której dostanę dobrej jakości i duży nadruk <W miarę na całą koszulkę> oraz nie koneicznie tanio ale ok. 50zł

Kacio94 napisał(a):zgredzik napisał(a):może poradzicie mi - szczerze mówiąc szkoda wydawać mi 89.99 za koszulkę z Bravado. chciałem koszulkę Innuendo, ale z powodu, że okładka jest biała będzie chyba łątwiej zaoszczędzić trochę grosza i zrobić koszulkę w jakiejś drukarni. rady szukam w aspekcie wybrania jakieś internetowej drukarni w której dostanę dobrej jakości i duży nadruk <W miarę na całą koszulkę> oraz nie koneicznie tanio ale ok. 50zł
Hmm... mogę podać Tobie kontakt z pewną osobą, która potrafi robić świetne koszulki, ale czy Tobie się spodoba to sam się przekonasz, co Ty na to?

daga napisał(a):wrzuciłam trzy koszulki, losowo wybrane.
forum.queen.pl/gallery/album.php?album_id=8
Oficjalna z 2005 promująca fundację. cena chyba ok.20-25 funtów (płaciłam w euro, ale 100-120 zł wychodziło). Fruite of Loom.
Koszulka ze zlotu, chyba 10tego, ale bym musiała spr. na zdjęciach kiedy ją mam na sobie. Skleroza.Gratisowa.
Koszulka na zamówienie na zlot z 2006 r. oczywiście klimaty Hot Space, okładka BL i cytaty. Kosztowała majątek, wtedy dopiero tworzyły się takie punkty, Friute of Loom chyba z 70zł poszło. Istnieją 2 szt.
Wszystkie koszulki piorę ręcznie, dla zachowania nadruków. Fetyszyści niektórzy trzymają w foli i nigdy nie zakładają.

zgredzik napisał(a):czy ktoś z Was pisze się na to? http://www.mask-arade.com/search-queen. ... mqNIJN7KtN
albo kiedyś na starym forum było coś o takich okularach Fredka z video do SCANDAL, może ktoś się pisze na takie? i zrobilibyśmy jakieś zamówienie wspólne?

Kacio94 napisał(a):zgredzik napisał(a):czy ktoś z Was pisze się na to? http://www.mask-arade.com/search-queen. ... mqNIJN7KtN
albo kiedyś na starym forum było coś o takich okularach Fredka z video do SCANDAL, może ktoś się pisze na takie? i zrobilibyśmy jakieś zamówienie wspólne?
Freddie miał okulary w Scandal? Chyba mówisz o The Invisible Man
Coś tam było mówione, ja nawet podrzucałem jakieś linki, ale nie mam już ich. Na ebay'u są takie chyba. Jakiś dany model to był...

zgredzik napisał(a):fakt. chodziło mi o okładkę do SCANDAL i video do Invisible Man

Powrót do You Take My Breath Away
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości