No, tutaj będą pojawiać się jakieś ciekawe i ważne informacje dotyczące mniejszości seksualnej itp. Zapraszam również do otwartej i kulturalnej rozmowy

shamar napisał(a):Więc co Ty na to?![]()
http://img2.cda.pl/g/84214_cropea01e514 ... 2319d.jpeg
I jeszcze coś:
Dlaczego tutaj mają się pojawiać takie informacje? O co chodzi?

Rob napisał(a):Jak wygląda z zewnątrz, to mnie kompletnie nie interesuje, ...

shamar napisał(a): Skoro Ciebie nie interesuje "jak to wygląda na zewnątrz" to dlaczego ma interesować innych "jak to wygląda wewnątrz"?

shamar napisał(a):Rob napisał(a):Jak wygląda z zewnątrz, to mnie kompletnie nie interesuje, ...
Acha. Skoro Ciebie nie interesuje "jak to wygląda na zewnątrz" to dlaczego ma interesować innych "jak to wygląda wewnątrz"?

Rob napisał(a):shamar napisał(a):Rob napisał(a):Jak wygląda z zewnątrz, to mnie kompletnie nie interesuje, ...
Acha. Skoro Ciebie nie interesuje "jak to wygląda na zewnątrz" to dlaczego ma interesować innych "jak to wygląda wewnątrz"?
A dlaczego nie?

Rob napisał(a):A dlaczego nie?

Rob napisał(a):Jak widać nasz kochany papież F1 nadal walczy ze swoim ulubionym szatanem![]()

shamar napisał(a):Rob napisał(a):Jak widać nasz kochany papież F1 nadal walczy ze swoim ulubionym szatanem![]()
Rodzina, w tradycji katolickiej (ja to napisałem? wyszczególniłem? ), to jest mąż+żona.

Rob napisał(a):
Kościół nie powinien mieć w tej kwestii już jakich kolwiek praw, bo na dzień dzisiejszy, to tylko i wyłącznie kościół oraz jego prymitywni wierzący są powodem łamania praw człowieka na całym globie.

Co to ma do rzeczy?
I czy homoseksualiści starający się o tą pierwotną akceptację, której jeszcze nigdzie prawnie nie otrzymali aż tak bardzo domagają się tych swoich praw, że zasługują na na taką powierzchowną oceną jak Twoja? Nie słyszałem, żeby komuś dali lub chcieli dać w ryj, bo jednak moim zdaniem zbyt słabo w Polsce walczy się o te prawa, ale jednak walczy. Czyli na to wychodzi, że puki nie będziemy mieć równych praw w spółeczeństwie, to nie możemy mówić także o równych skrajnościach i jedynie gorszą skrajnoscią może być ta skrajność, która nie zezwala na równe akceptowanie drugiej skrajności. Kościół katolicki może i nie wymyslił rodziny, ale właśnie zbyt mocno stoi w jej obronie, a skoro jej nie wymyślił, to tym bardziej powinien ustąpić z jej obrony.

shamar napisał(a):Powierzchowna ma ocena? A kto pisał, że nie interesuje go zdanie drugiej strony?
Jakich równych praw chcesz? Chcesz się ożenić (?) ze swoim chłopakiem? Chcesz założyć rodzinę?
No to proszę bardzo. Załóż, spłodźcie dzieci. Będziecie normalną rodziną i małżeństwem. Wtedy pogadamy o "równych prawach".

Soplica napisał(a):A dla mnie argument "bo nie mogą mieć dzieci" jest bez sensu. A jak ja żyje w związku małżeńskim i nie zamierzam mieć dzieci to też jestem be i gorszy obywatel?

Rob napisał(a):Chodzenie do pracy lub szkoły, płacenie podatków, jeżdżenie samochodem lub chodzenie w ubraniach również jest wbrem naturze,

shamar napisał(a):Rob napisał(a):Chodzenie do pracy lub szkoły, płacenie podatków, jeżdżenie samochodem lub chodzenie w ubraniach również jest wbrem naturze,
I taka jest "dyskusja" z lobby. I co najlepsze, jeszcze jednego nie dostali a już o adopcji...
Czyli jak każdy zauważa - dasz im palec, uwalą ci cała łapę.

kater napisał(a):Rysiu napisal jedyny ogarnięty post w tym burdelu. (:

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości