Rysiu napisał(a):Ale nie ustępuję i na każdym kroku próbuję przekonać ludzi, że Queen to coś więcej niż hity z Worksów, Miracle i Innuendo.

Kalamburka napisał(a):Rysiu napisał(a):Ale nie ustępuję i na każdym kroku próbuję przekonać ludzi, że Queen to coś więcej niż hity z Worksów, Miracle i Innuendo.
? Ludzie kojarzą piosenki z "Cudu"? Ja bym na jego miejsce wstawiła AKOM

Rysiu napisał(a):Kalamburka napisał(a):Rysiu napisał(a):Ale nie ustępuję i na każdym kroku próbuję przekonać ludzi, że Queen to coś więcej niż hity z Worksów, Miracle i Innuendo.
? Ludzie kojarzą piosenki z "Cudu"? Ja bym na jego miejsce wstawiła AKOM
"I Want it All" i "Breakthru" są jeszcze w miarę znane - chociaż faktycznie zapomniałem o AKOMie.

Rob napisał(a):Rysiu napisał(a):Rysiu napisał(a):Ale nie ustępuję i na każdym kroku próbuję przekonać ludzi, że Queen to coś więcej niż hity z Worksów, Miracle i Innuendo.
"I Want it All" i "Breakthru" są jeszcze w miarę znane - chociaż faktycznie zapomniałem o AKOMie.
No i jest jeszcze The Works

Kacio94 napisał(a):i pewnie Under Pressure po basie xd, znajdzie się kilka piosenek, które ludzie naprawdę kojarzą z Queen.

Lordzik napisał(a):Ja po długiej wojnie z bratem ( gdy jeszcze razem mieszkaliśmy ) wygrałem nie tylko wolność słuchania muzyki we wspólnym pokoju bez ograniczeń głośności, ale co więcej zyskałem sojusznika. Stał się takim fanem, że aż z szoku wyjśc nie mogłem przez długi czas.

Iskierka napisał(a):Nie spodobał się,jeszcze pomyliła
Briana z kobiętą![]()

Powrót do You Take My Breath Away
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości