Aleksander napisał(a):To szkoda że nie kojarzycie. Świetna rola w Pachnidle (polecam ten film) i dobry jako Q w nowym Bondzie Skyfall. Jego atuem jest to że jest stosunkowo młody. A czy za chudy? Jeśli akcja głównie miałaby sie rozgrywać w latach 70 to ma idealną posturę. Freddie był bardzo chudy aż do początku lat 80. Wystarczy patrzec na koncerty typu hyde park czy z okresu live killers.

daga napisał(a):W planach był finał na LiveAid ale skoro wyrzucili Petera Morgana to nie wiem ile z tego scenariusza zostało. Ja tego aktora nie kojarzę i nic z nim nie widziałam.

Iskierka napisał(a):Ale nie wiem jak tam ze zdolnościami wokalnymi u tego pana

shamar napisał(a):Iskierka napisał(a):Ale nie wiem jak tam ze zdolnościami wokalnymi u tego pana
A co mają do tego zdolności wokalne?

Rob napisał(a):W takim razie weźmy Samuela L. Jaksona, wygląd równiez nie ma tutaj nic do tego. Kompletnie.

shamar napisał(a):Jeśli ktoś pyta o "umiejętności wokalne" w filmie muzycznym o Mercurym to rozumiem, że zakłada, że to aktor będzie śpiewał a nie będą oryginalne linie wokalne Mercury'ego. To jest dla mnie jakiś ponury zart. A tym bardziej na TYM FORUM.

daga napisał(a):4. Wokal... tu nie ma aktora o takich możliwościach nie oszukujmy się, więc posilą się chyba archiwami, Val Kilmer był chyba wyjątkiem przy The Doors.

Gnietek napisał(a):O aktora z możliwościami Freda to oczywiście, że trudno

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości