) i jakoś się udało wywalić 2 i TYLKO DWA kawałki.
Możemy grać dalej! 

zgredzik napisał(a):NOTW SSIE I TO BARDZO. NIE CIERPIĘ TEJ PŁYTY. I PISZĘ Z WCISNIĘTYM CAPSLOCKIEM (czyt. KRZYCZĘ).

OberstPrymas napisał(a):Tak bardzo bym chciał zagłosować, ale znam z tej płyty tylko Dreamers Ball i Love of my Life (z widokówki dźwiękowej za to - także lans). Smuteczek.

AABBAAA napisał(a):Mefju, tak do ogólnej informacji - jestem raczej płci MĘSKIEJ. Moje głosy w sumie i tak nie zmieniają sytuacji zaistniałej
Wybacz, ale Twój nick jest po prostu taki mylący... 

Mefju napisał(a):AABBAAA napisał(a):Mefju, tak do ogólnej informacji - jestem raczej płci MĘSKIEJ. Moje głosy w sumie i tak nie zmieniają sytuacji zaistniałej
Oż kur*a, sorry!Wybacz, ale Twój nick jest po prostu taki mylący...
W dodatku John na Twoim avatarze strasznie mi przypomina pewną moją koleżankę... xD

Mefju napisał(a):I dla usprawnienia zabawy postarajcie się głosować w miarę jednomyślnie, bo równe rozrzuty głosów utrudniają w znaczącym stopniu eliminację.

Mefju napisał(a):I dla usprawnienia zabawy postarajcie się głosować w miarę jednomyślnie, bo równe rozrzuty głosów utrudniają w znaczącym stopniu eliminację.

david82 napisał(a):Mefju napisał(a):I dla usprawnienia zabawy postarajcie się głosować w miarę jednomyślnie, bo równe rozrzuty głosów utrudniają w znaczącym stopniu eliminację.
Wiesz że to jest zamach na demokrację?

OberstPrymas napisał(a):
We Are The Champions
Po pierwsze - to zakończenie koncertu, więc smuteczek.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości