NAR napisał(a):Słuchałem kiedyś Thrillera, zmarnowana godzina życia :>
Do niektórych rzeczy trzeba jednak dorosnąć.
NAR napisał(a):Słuchałem kiedyś Thrillera, zmarnowana godzina życia :>

NAR napisał(a):Majkel to idealny dla mnie przykład po co istnieją wszelkie Składanki. Albo internety ;dPrzesłuchałem kiedyś wszystkie płyty z Hogarthem
tak czytałem kiedyś te Twoje wypociny na Starym Forum [*], zmarnowane kilkanaście SEKUND życia. ;>

Mefju napisał(a):Obiad, a Ty weź nie spłyń z lodami, że nagle zacząłeś lubić Hogartha!

Mefju napisał(a):Twoich, w-7, Incubusa, Obersta

OberstPrymas napisał(a):Mefju napisał(a):Twoich, w-7, Incubusa, Obersta
NAJBARDZIEJ ZACNE GRONO EVER. A JA W NIM :__:
I lol z tym dorastaniem do Michaela. To jest pop - fajny, skoczny, nawet z pewnych względów wybitny, ale c'mon - do takich rzeczy z definicji się nie da nie dorosnąć.

zgredzik napisał(a):OberstPrymas napisał(a):Mefju napisał(a):Twoich, w-7, Incubusa, Obersta
NAJBARDZIEJ ZACNE GRONO EVER. A JA W NIM :__:
I lol z tym dorastaniem do Michaela. To jest pop - fajny, skoczny, nawet z pewnych względów wybitny, ale c'mon - do takich rzeczy z definicji się nie da nie dorosnąć.
widzisz, jesteście ewenementami. Wy nie dorośliście

whoatemydinner napisał(a):Mefju napisał(a):Obiad, a Ty weź nie spłyń z lodami, że nagle zacząłeś lubić Hogartha!
Gadasz, jakbyś dopiero odkrył, że Marillion się dla mnie głównie zaczyna na dojściu H do zespołu.Już sam stosunek odsłuchów rzeczy z Hoggym i Fishem na moim last.fm mówi sam za siebie.
![]()
No kaman, Marbles przecież zawsze wymieniałem jako jedną z najlepszych płyt ostatniego 10lecia.

Mefju napisał(a):Kurczę, dlaczego tylko trzy?(pytanie do siebie) A tak bardzo chciałem dać jeszcze jednych Doorsów i debiut Crimsonów...

OberstPrymas napisał(a):Mefju napisał(a):Kurczę, dlaczego tylko trzy?(pytanie do siebie) A tak bardzo chciałem dać jeszcze jednych Doorsów i debiut Crimsonów...
Trza było nie dawać tych śmiesznych Gunsów lol.
<zemdlał>

Mefju napisał(a):farfoclu, toć tam od jednego z najbardziej rozpierdalających otwieraczy jakie w życiu słyszałem(no nie powiesz mi chyba, że to nie jest wykurw... nie mówię z prawdziwego zdarzenia, ale po prostu wykurw!) aż do Sweet Child O' Mine jest hit na hicie, a to aż 9 numerów z rzędu!!!![]()

Stary, oni w stosunkowo krótkim czasie dorobili się tylu hiciorów, że tylko Beatlesi mieli w swych początkach więcej...
Wiem, że w konsekwencji się teraz nie znam, ale jakoś tego też nie żałuję.
ale to jest dobry pomysł.The Doors - Strange Days

Rysiu napisał(a):Genesis - A Trick of the Tail
Maanam - O!
Scorpions - Love drive
Mefju napisał(a):The Doors - Strange Days
Deep Purple - In Rock
Guns n Roses - Appetitte For Destruction

How_Can_I_Go_On napisał(a):Jeśli jeszcze można coś zaproponować, to dorzucam:
U2 - The Joshua Tree
Bruce Springsteen - Born to Run
Jeff Buckley - Grace

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości