zgredzik napisał(a):mój głos na "Get Down Make Love" i "We Will Rock You (2)" - pierwsze to utwór z najsłabszej płyty Queen, naprawdę mało wpadające w ucho i mało wnoszące nie tylko w wersji studyjnej, ale też w wersji live.

Mefju napisał(a):Przecież co koncert to inne wykonanie tej elektronizującej solówki Briana!Jeśli to nie wpada w ucho to ja wysiadam... znaczy nie no, rozumiem można nie lubić czy nie przepadać, ale powiedzieć że ta solówka(i jej miliardy improwizacji) nic nie wnosi to... no po prostu niedostrzeżenie pewnego obiektywnego faktu, że tak powiem. W końcu zawsze to jakaś innowacja w graniu, jakiś eksperyment i jakiś krok naprzód(patrząc na kontekst czasowy twórczości zespołu).
Krok naprzód w kierunku Twoich...TAK! Twoich ukochanych ejtisów!

david82 napisał(a):Mefju napisał(a):Przecież co koncert to inne wykonanie tej elektronizującej solówki Briana!Jeśli to nie wpada w ucho to ja wysiadam... znaczy nie no, rozumiem można nie lubić czy nie przepadać, ale powiedzieć że ta solówka(i jej miliardy improwizacji) nic nie wnosi to... no po prostu niedostrzeżenie pewnego obiektywnego faktu, że tak powiem. W końcu zawsze to jakaś innowacja w graniu, jakiś eksperyment i jakiś krok naprzód(patrząc na kontekst czasowy twórczości zespołu).
Krok naprzód w kierunku Twoich...TAK! Twoich ukochanych ejtisów!
Nie wymagaj tego typu doznań u człowieka który uważa AKOM za bardzo dobrą płytę.

Mefju napisał(a):[b]david82 zasugerował by "Live Magic" pominąć i od razu przejść do Wembley'a,
Oczywiście teoretycznie mógłby ktoś dwie pierwsze rundy przez weekend poprowadzić za mnie, ale jednak nie wyrażam na to zgody,
to prosiłbym uprzejmie aby ktoś z Was kilka rund poprowadził za mnie,

david82 napisał(a):Mefju napisał(a):Oczywiście teoretycznie mógłby ktoś dwie pierwsze rundy przez weekend poprowadzić za mnie, ale jednak nie wyrażam na to zgody,to prosiłbym uprzejmie aby ktoś z Was kilka rund poprowadził za mnie,
To jak w końcu?![]()

OberstPrymas napisał(a):Cóż, wydaje mi się że lepiej by było iść wg okresów zarejestrowania materiału na koncertówkę - ale nie zależy mi jakoś wybitnie na tym, więc nie krzyczę

Mefju napisał(a):OberstPrymas napisał(a):Cóż, wydaje mi się że lepiej by było iść wg okresów zarejestrowania materiału na koncertówkę - ale nie zależy mi jakoś wybitnie na tym, więc nie krzyczę
No to tak też poniekąd teraz idziemy - materiał na Wembley został zarejestrowany mniej więcej w tym samym czasie co na Live Magic.

Mefju napisał(a):Pracę na temat śmiesznych podsumowań?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości