Dundersztyc19 napisał(a):Wracając do wyników Pink Floyd, zabawny jest fakt, że absolutnie nikt nie wytypował najpopularniejszego "Another Brick in the Wall". To jasno dowodzi, że Pink Floyd nie było zespołem przebojów.

Ziutek98 napisał(a):A co tam:
1. Perfect Strangers
2. Child in Time
3. Sometimes I Feel Like Screaming
4. Smoke on the Water
5. Highway Star
Praktycznie wszystkie utwory, jakie kojarzę

wysoki gust napisał(a):podobnie jak z Elvisem, którego lubię, lecz nie znam nawet jednego kawałka

NAR napisał(a):wysoki gust napisał(a):podobnie jak z Elvisem, którego lubię, lecz nie znam nawet jednego kawałka

NAR napisał(a):wysoki gust napisał(a):podobnie jak z Elvisem, którego lubię, lecz nie znam nawet jednego kawałka

Dundersztyc19 napisał(a):Wyniki Deep Purple z całą pewnością są lepsze, niż w poprzedniej edycji. Na "April" chyba wtedy głosował tylko Bizon, i generalnie jest znacznie więcej Evansa.

mumin_king napisał(a):1. It's My Life
hihihi

mumin_king napisał(a):1. It's My Life

OberstPrymas napisał(a):mumin_king napisał(a):1. It's My Life
To ten kawałek który tak genialnie covernęła Gwen?

Xavi napisał(a):OberstPrymas napisał(a):mumin_king napisał(a):1. It's My Life
To ten kawałek który tak genialnie covernęła Gwen?
jaka Gwen w ogóleNie no fajny cover, ale trochę dobija, że tak się mało gada o tym, że to rzecz Talk Talk. Spytałbyś na ulicy 9 na 10 osób na ulicy to powiedzą, że to taka blond laska co kiedyś śpiewała z jakimś zespołem. A dziesiąta powie, że No Doubt.

Xavi napisał(a):Nie no fajny cover, ale trochę dobija, że tak się mało gada o tym, że to rzecz Talk Talk. Spytałbyś na ulicy 9 na 10 osób na ulicy to powiedzą, że to taka blond laska co kiedyś śpiewała z jakimś zespołem. A dziesiąta powie, że No Doubt.

Xavi napisał(a):Tak w ogóle liczymy Hollisa solo? Bo ogarnąłem It's My Life, Colour znam i myślę co dalej bo te dwa post-rocki to mi faraday grozi paluchem, że coś trzeba fajnego zostawić na kiedyś (bo RYM i Atrus głoszą, że będziemy wzdychać zakochani) a nie, że na odpiernicz.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości