Iskierka napisał(a):To straszne by było ,gdyby po umarciu człowiek leżał i nic ,i tak ciągle.
Iskierka napisał(a):Im człowiek jest starszy tym bardziej i często chce odpoczywać,ale żeby tak nic nie robić całą wieczność.To może chcieć tylko jakiś maksymalny leń

shamar napisał(a):Rob napisał(a):Jesteś modelowym przykładem na to, że skrajni prawicowcy nie różnią się NICZYM od lewicowców.
To byłoby prawie zabawne... gdybym był prawicowcem. A nie jestem.
Czyli potwierdzasz każdym postem moje przypuszczenia.

Wiadomo już, że nie wszyscy modele na zdjęciach są homoseksualistami. Ci heteroseksualni zrobili to by wspomóc walkę z homofobią. - To historia młodych gejowskich par z Europy Wschodniej dzielących wspólne marzenie, by któregoś dnia móc stanąć w prawosławnej świątyni i związać się przed bogiem węzłem małżeńskim -

Rob napisał(a):No i ?

shamar napisał(a):Rob napisał(a):No i ?
No i to, że nie należy lewackich oszołomów traktować poważnie. Raczej jak niebezpieczny cyrk.
Który, o zgrozo, jest dziś w modzie i wspierany przez media głównego nurtu.

Mefju napisał(a):Już zaczynają się teorie spiskowe na temat papieża Franciszka... tak jakby miała się powtórzyć rzekoma akcja z Janem Pawłem I...
http://wiadomosci.onet.pl/swiat/mafia-k ... jaja/e81c7

Mefju napisał(a):Do czego zmierzam? A no do tego, że takie rzeczy są kompletnie niezależne od naszego IQ czy stanu wiedzy. Jak dla mnie to nie da się tego porównywać, bo nie bardzo widzę tu wspólny mianownik. W końcu wiara to coś w co się wierzy(jak sama nazwa wskazuje), a nie coś co się naukowo udowadnia czy definiuje.
A tak przy okazji Rysiu to odnośnie tego Twojego sceptycyzmu co do korelacji wierzący -> idiota/ateista -> geniusz to tu coś ciekawego znalazłem:
http://demotywatory.pl/3640477/

Mefju napisał(a):Ej to ja jestem tu człowiekiem od wykresów! xD A przynajmniej byłem.
Fajnie by było jakbyś znalazł do tego wykresu jeszcze jakiś współczynnik korelacji, bo to chyba on jest wg mnie najbardziej istotny(wiem, że poniżej jakiegoś ustalonego progu korelację uznaje się za nieważną, ale nie pamiętam którego), bo krzywą to chyba zawsze można jakąś tam teoretycznie wyznaczyć.

Mefju napisał(a):Zrozumiałem, że jest hejterski i tyle w temacie.
Zara znajdę taki sam z pytaniem czy homoseksualiści mogą mieć dzieci i czy w związku z tym homoseksualizm jest potrzebny/przydatny.

Powrót do Lazing on a Sunday Afternoon
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości