Rob napisał(a):Te osoby, które (na ich nieszczęście) mają mnie w swoich znajomych na fejsie bardzo dobrze wiedzą, że nie interesuję się homoseksualizmem, ale za to bardzo antyreligią, antykościołem, antyprawicą, lewactwem oraz dobrym alkoholem :d

Mefju napisał(a):Rob napisał(a):Te osoby, które (na ich nieszczęście) mają mnie w swoich znajomych na fejsie bardzo dobrze wiedzą, że nie interesuję się homoseksualizmem, ale za to bardzo antyreligią, antykościołem, antyprawicą, lewactwem oraz dobrym alkoholem :d
A to Ci nowość!![]()
A temat o LGBT to kto założył?![]()

mike napisał(a):Jan SynBoży... Matko Świnta, św. Jan był Mesjaszem!![]()
No dobra, ale tego... jako mod muszę napisać - koniec offtopa!

Rob napisał(a):Przyszłość leży w Europie, a nie w zacofanej i terroryzującej ciągle Rosji.

Mefju napisał(a):Rob napisał(a):Przyszłość leży w Europie, a nie w zacofanej i terroryzującej ciągle Rosji.
Powiedział ten, który przyznał się kiedyś w SB(i chyba jeszcze gdzieś), że jest komunistą.![]()
No chyba, że sobie wtedy ot tak po prostu beztrosko trollowałeś.
xD

Rob napisał(a):Ten krzyż tak dla przykładu powinni zdjąć w nocy, tak jak został on w nocy powieszony i aż do skutku, bo przecież wiadomo, że w TAKIM kraju jak Polska drogą sądową nigdy się nie wygra.

Rysiu napisał(a):Z krzyżem jest problem, którego nigdy nie powinno być. Bo to nie jest tak, że trzeba go zdjąć. To jest tak, że nigdy nie powinien w sejmie się znaleźć.
Rysiu napisał(a):Czy ja mogę takie dwie skrzyżowane deski opluć? Połamać na kolanie? Namalować na nich fiuta? Wsadzić je w sobie w culus?

zgredzik napisał(a):z tego co pamiętam to ten krzyż też został powieszony nielegalnie, więc nie wiem o co całe halo.
zgredzik napisał(a): jeśli chcielibyśmy być naprawdę PRAWI I SPRAWIEDLIWI, powinniśmy umieścić obok niego półksiężyc, swastykę hinduistyczną i innych religii.

zgredzik napisał(a):jednym słowem - jeśli ktoś nie zrozumiał mojej wypowiedzi - uważam, że jest to tylko pożywka dla mediów na sezon ogórkowy <tj. skończył się temat orkanu, czas na temat ukochany przez Polaków - krzyż i waśnie religijne> a problem jest wyolbrzymiony/w ogóle nie istnieje.

zgredzik napisał(a):nikt tego drogi katerze raczej nie ogarnia. mimo, że nie jestem zwolennikiem teorii spiskowych, tak zgodzę się z tym, że TVN ukrywa pewne informacje (lub częściowo zataja). oni wolą mówić o orkanach i innych sytuacjach jak na przykład o biegnącym psie, który wpadł do wody, a potem zapraszać do studia specjalistów weterynarii do analizy tego zdarzenia, niż o sprawach ważnych, które dotyczą przyszłych pokoleń na wiele lat. zauważyłem też ostatnio, że TVN zaprasza do swoich programów tych samych polityków z PO etc. a z opozycji(PiS) wybiera tylko tych mało wygadanych, a jeśli jest inaczej to redaktor nie dopuszcza ich do głosu. sprawy gejów czy innych krzyżów są tematami łatwiej przyswajalnymi dla zwykłego Kowalskiego, który nie zdaje sobie sprawy, że teraz dzieją się ważne rzeczy w kraju.
zgredzik napisał(a):nie rozumiem jeszcze jednej rzeczy - polski Sejm ustawę o ściagnięciu krzyża omawia już chyba 10 miesiąc, a ustawę OFE przyjął chyba w ciągu jednego dnia. porażka.

mike napisał(a):Panie, jak my dożyjemy emerytury, to ZUS i OFE już dawno splajtują

Powrót do Lazing on a Sunday Afternoon
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości