Zaniepokoiło mnie jak zobaczyłem, że Morgi jakby wymiotuje

...Okazało się, że poza stłuczeniami na całym ciele i złamaniem palca prawej dłoni, nie odniósł żadnych poważnych obrażeń.

daga napisał(a):No i wygrał Stoch, dwa cudne skoki, pierwszy perełka stylu![]()

KrzysiekP napisał(a):Mocno się zdziwiłem, gdy zobaczyłem Ahonena na belce startowej a moje zdziwienie sięgnęło zenitu, kiedy ten uzyskał wspaniałą odległość (ostatnio nie śledzę uważnie skoków).Aż mi się przypomniały sezony 03/04 i 04/05 i jego dominacja!

Mefju napisał(a):KrzysiekP napisał(a):Mocno się zdziwiłem, gdy zobaczyłem Ahonena na belce startowej a moje zdziwienie sięgnęło zenitu, kiedy ten uzyskał wspaniałą odległość (ostatnio nie śledzę uważnie skoków).Aż mi się przypomniały sezony 03/04 i 04/05 i jego dominacja!
Mnie to bardziej zadziwia Kasai - tyle lat, a jeszcze na podium staje. xD

daga napisał(a):Uchowaj od powrotu Adasia. Hanu powiedział mu kończysz i nie wracasz.
OberstPrymas napisał(a):Najstarszy na podium to właśnie Kasai chyba bo komentatorzy o tym wspominali.

Tomasz napisał(a):Najstarszy zwycięzca to Okabe - w 2009 mial 38 lat, gdy wygrał w Kuopio, nadal skacze i jest najstarszym uczestnikiem w historii zawodów Pś.

Mefju napisał(a):... bez Małysza to już nie będzie to samo...
JEST farfoclu DUŻO LEPIEJ!!!!!!

shamar napisał(a):Dziś jest kilku średnich skoczków.

Mefju napisał(a):N... i tak Adasia mi już jakoś nie brakuje.![]()

Powrót do Lazing on a Sunday Afternoon
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości