Mefju napisał(a):A ja tak w ogóle to jestem ciekaw czy istnieje jakieś wykonanie "UP" live z Bowiem...
Istnieje. Tylko bez Freddiego. W duecie niestety wspólnie razem nie wystąpili - a była ku temu okazja np. na live aid.
Mefju napisał(a):A ja tak w ogóle to jestem ciekaw czy istnieje jakieś wykonanie "UP" live z Bowiem...

zgredzik napisał(a):AOBTD - ponownie oraz Let Me Entertain You, bo zagrany na początku koncertu jest trochę jak "rozgrzewka", a gdy porównuję z wersją choćby z "Live Killers" widzę ogromną różnicę.

Mefju napisał(a):No a mój głos idzie na I'm In Love With My Car, bo po prostu wolę wersję z Live Killers. Tutaj jest trochę za mało życia i jest to gorzej zapamiętywalne wykonanie.

Oskar napisał(a):Mój głos na Bohemian Rhapsody bo faktycznie nie wnosi zbyt wiele do koncertu. Jest stałym punktem i przeważnie jest grane tak samo.

Rob napisał(a):Oskar napisał(a):Mój głos na Bohemian Rhapsody bo faktycznie nie wnosi zbyt wiele do koncertu. Jest stałym punktem i przeważnie jest grane tak samo.
I za każdym razem beznadziejnie.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości