manwerty napisał(a):Mefju napisał(a):manwerty napisał(a):Mefju głosuje na After the Ordeal, współczuję gustu.
Powiedział człowiek, który rzekomo słucha Biebera...
To chyba ci się z kimś mylę, Mefju. To nie ja
to chyba był Robercik, moi drodzy
manwerty napisał(a):Mefju napisał(a):manwerty napisał(a):Mefju głosuje na After the Ordeal, współczuję gustu.
Powiedział człowiek, który rzekomo słucha Biebera...
To chyba ci się z kimś mylę, Mefju. To nie ja

Mefju napisał(a):Ale Robercik mówił, że odkrył przypadkowo na fejsie lub na laście, że manwerty ma Biebera w zalajkowanych rzeczach.

OberstPrymas napisał(a):Bo manwerty to mój uczeń jest

zgredzik napisał(a):to niemożliwe! Robercik jest jedyny w swoim rodzajua manwertemu czasem zdarzało się pochwalać Kasię, co Robercikowi przez myśl nawet by nie przeszło

Rob napisał(a):zgredzik napisał(a):to niemożliwe! Robercik jest jedyny w swoim rodzajua manwertemu czasem zdarzało się pochwalać Kasię, co Robercikowi przez myśl nawet by nie przeszło
Żygam na jej widok![]()

whoatemydinner napisał(a):Rob napisał(a):zgredzik napisał(a):to niemożliwe! Robercik jest jedyny w swoim rodzajua manwertemu czasem zdarzało się pochwalać Kasię, co Robercikowi przez myśl nawet by nie przeszło
Żygam na jej widok![]()
Dobrze, że nie rzygasz, bo by było niedobrze.

Rob napisał(a):Twoja blokada coś jednak ch***** działa

Rysiu napisał(a):Rob napisał(a):Twoja blokada coś jednak ch***** działa
Jaka blokada? Jestem coś nie halo w temacie.

Kriejtiw napisał(a):Rysiu napisał(a):Rob napisał(a):Twoja blokada coś jednak ch***** działa
Jaka blokada? Jestem coś nie halo w temacie.
Dodaj kogoś do listy wrogów (lol), to zobaczysz. Chociaż w sumie nie zobaczysz.

Rysiu napisał(a):Poza tym, gdybym dodał co niektórych do listy wrogów i blokował ich posty, to skąd brałbym natchnienie do ciętych ripost?
Kriejtiw napisał(a):I Know What I Like - najmniej progu w tym wszystkim, bardzo piosenkowe, przy pozostałych wręcz banalne. A no jeszcze nad Aisle of Plenty się zastanawiałem ale to jutro.

manwerty napisał(a):I Know What I Like - najmniej progu w tym wszystkim, bardzo piosenkowe, przy pozostałych wręcz banalne. A no jeszcze nad Aisle of Plenty się zastanawiałem ale to jutro.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości