shamar napisał(a):Ale ja nie o tym. Małysz w historii się zapisał. Stoch? Sorka ale kto będzie pamiętał, ze jakiś tam Stoch wygrał 10 konkursów w ciągu dajmy 5 lat i np. 2 razy był trzeci w klasyfikacji?

daga napisał(a):Tego to nawet nie wymyśliłby nikt dwa dni takiej zabawy
daga napisał(a):Ziobro rośnie nam, czekam na Turniej gdzie wybór skoczni i pokaże się kto jest wszechstronny. Ale przy tylnym wietrze dał radę i mnie to cieszy.

Tomasz napisał(a):I z taką formą to nasi mogą wygrać wreszcie w zimie drużynówkę (najbliższa też w Zakopanem), bo jak dotąd w zimie drugie miejsce było najlepszym wynikiem.

Tomasz napisał(a):Coraz bardziej realna staje się perspektywa całego polskiego podium, szczególnie w konkursach w Wiśle i Zakopanem które będą niedługo po Turnieju Czterech Skoczni. I z taką formą to nasi mogą wygrać wreszcie w zimie drużynówkę (najbliższa też w Zakopanem), bo jak dotąd w zimie drugie miejsce było najlepszym wynikiem.

Osobiście mam nadzieje że Gregor wypali w Soczi ze swoją galaktyczną formą, która nie pozwala komukolwiek na konkurowanie z nim.

daga napisał(a):Turniej czas zacząć, dwa pierwsze konkursy bede tylko online spr i pewnie juz post factum

Kensington napisał(a):Ja tęsknię za Romanem Koudelką...

Powrót do Lazing on a Sunday Afternoon
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości